Uren bijhouden Limburg

Eenvoudige registratie van uw uren

Ontdek onze oplossingen

Uren bijhouden, de voordelen

Urenregistratie
Bij urenregistratie worden alle uren geregistreerd die besteed zijn aan een bepaalde activiteit. Deze informatie heeft u nodig voor uw facturatie. Daarnaast krijgt u ook een zicht op de tijdsbesteding per project of taak. Zo kunt u uw werknemers gemakkelijk opvolgen. uren bijhouden | tijdregistratiesysteem | elektronische tijdregistratie

Voordelen van tijdregistratie
Het registeren wordt soms gezien als het controleren van uw werknemers of een gebrek aan vertrouwen. Maar een aanwezigheidsregistratie zorgt net voor het tegenovergestelde. Meer rust en meer vertrouwen in uw bedrijf.

 1. Objectieve cijfers
  Door tijdregistratie worden werkuren geregistreerd en objectief beoordeeld. Discussies of er al dan niet voldoende uren werden gewerkt zijn verleden tijd. De geregistreerde werktijden zijn zowel voor u als voor uw medewerkers beschikbaar. Op die manier is er duidelijkheid, vertrouwen en rust.
 2. Zicht op kosten
  Door gebruik te maken van urenregistratie heeft u altijd zicht op uw personeelskosten. Omdat de werkuren correct en gemakkelijk worden bijgehouden, kunt u uw toekomstige offertes nauwkeurig inschatten.
 3. Flexibiliteit en vertrouwen
  Als zaakvoerder kan u glijdende uren invoeren. Op die manier kunnen vroege vogels om 7u beginnen en anderen om 8u. Door de tijdregistratie zal er geen discussie bestaan over de gepresteerde uren.
 4. Tijdwinst
  De werkuren zijn altijd voorhanden en u heeft een duidelijk overzicht. U kunt dus makkelijk factureren en u bespaart heel wat tijd.

Op zoek naar een partner regio Limburg voor de implementatie van een tijdregistratiesysteem? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Limburg?
Contacteer ons op het nummer:
011 36 09 78