Uren bijhouden Leuven

Eenvoudige registratie van uw uren

Ontdek onze oplossingen

Voordelen van uren bijhouden

Tijdregistratie is de sleutel tot een gezonde bedrijfsvoering. U wilt weten waar de tijd blijft want zo krijgt u een inzicht in de productiviteit. Tijdregistratie

Projectmanagement
Het bijhouden van uren is een belangrijk voor projectmanagement. Projecten kunnen niet goed opgevolgd worden als u niet weet wat de begroting is, wie er aan werkt en wat de deadlines zijn. Door tijdregistratie krijgt u ook een realistisch beeld van het verschil tussen de begroting en de werkelijke tijdsbesteding.

Voorkom discussies
Discussies met klanten kunnen vermeden worden door het bijhouden van uren. Op die manier kan u aan de klant aantonen waaraan de tijd is besteed. Het is vooral belangrijk als de geregistreerde uren afwijken van de begroting. U kan dan aantonen waarom er meer tijd in de opdracht kroop dan voorzien of waarom urenbestedingen niet conform planning zijn verlopen.

De basis voor facturatie
De urenregistratie is vaak de basis voor de factuur. Het is dus belangrijk dat deze op een correcte manier worden bijgehouden. De tijdregistratiesystemen van Traxgo zijn een enorme hulp om alle uren te verzamelen.

Op zoek naar een partner regio Leuven voor de implementatie van een tijdregistratiesysteem? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Leuven?
Contacteer ons op het nummer:
016 36 05 39