Uren bijhouden Brussel

Eenvoudige registratie van uw uren

Ontdek onze oplossingen

Uren bijhouden Brussel | Tijdregistratie Brussel

Urenadministratie: hoe

Uw uren bijhouden is niet het leukste klusje. Maar door de tijdregistratiesystemen van Traxgo wordt alles veel gemakkelijker. Het biedt u een duidelijk beeld van uw tijdsbesteding en bij voldoende uren komt u in aanmerking voor enkele belastingvoordelen.

Het urencriterium
Het urencriterium komt neer op 1225 uur per kalenderjaar. Omgerekend komt dit neer op ongeveer 25 uur per week. Haalt u deze voorwaarde, dan komt u in aanmerking voor enkele voordelen zoals zelfstandigenaftrek, startersaftrek, meewerkaftrek en aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk. Alle uren die u voor uw onderneming werkt, gelden voor het urencriterium. Dit gaat van het werven van klanten tot de administratie bijwerken.

Welke uren mag u meetellen?
Zoals eerder gezegd mag u alle uren meetellen die u voor uw onderneming hebt gemaakt. Registreer altijd al uw indirecte en directe uren. Indirecte uren zijn uren die u steekt in de voorbereiding of het onderhoud van uw product, opleidingen, het werven van klanten enzovoort. Directe uren zijn de uren die u declareert aan uw klant.

Hier enkele voorbeelden van uren die u zeker mag registreren:

  • De uren die u investeert in het bijhouden van uw administratie;
  • Het maken van een zakelijke website;
  • Het bezoeken van klanten inclusief de reistijd.

Op zoek naar een partner regio Brussel voor de implementatie van een tijdregistratiesysteem? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Brussel?
Contacteer ons op het nummer:
02 669 17 30