Uren bijhouden Antwerpen

Eenvoudige registratie van uw uren

Ontdek onze oplossingen

Waarom uren bijhouden

Urencriterium
Als een ondernemer in aanmerking wil komen voor bepaalde fiscale voordelen, moet hij kunnen aantonen dat hij of zij 1225 uur/jaar heeft besteed aan de onderneming. Uren bijhouden Antwerpen | Tijdregistratie Antwerpen
Goed uren bijhouden is dus noodzakelijk. Traxgo heeft verschillende systemen ontwikkeld waarmee u makkelijk uw uren kan bijhouden.

Factuur
Aan het einde van een project is het belangrijk dat de factuur klopt. Aan de hand van onze gebruiksvriendelijke tijdregistratiesystemen worden alle gewerkte uren correct bijgehouden. Er gaan dus geen uren verloren en er wordt correct gefactureerd.

Overzicht
Het bijhouden van de uren zorgt naast een correcte facturatie ook voor een overzicht in uw bedrijfsvoering. U kunt inschatten hoeveel tijd bepaalde taken innemen en op welke zaken u kan besparen. Een gedetailleerd overzicht is dus de basis van uw bedrijfsvoering.

Conclusie
Uw uren bijhouden is best belangrijk. Als u het al niet doet voor de belastingdienst, doe het dan voor uzelf. Een goede tijdregistratie geeft het inzicht dat iedere ondernemer graag wil. Bij Traxgo helpen we u dus graag verder.

Op zoek naar een partner regio Antwerpen voor de implementatie van een tijdregistratiesysteem? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Antwerpen?
Contacteer ons op het nummer:
03 369 23 07